sunnuntai 10. lokakuuta 2010

YSIEN VALOKUVAPROJEKTI LÄHTI KÄYNTIIN

Ysiluokkien valokuvaprojekti käynnistettiin tujakalla valokuvauksen tekniikkaan liittyvällä paketilla. Tarkastelimme erilaisia kameran tekniikkaan liittyviä perusasioita sekä valotukseen liittyviä ongelmia ja yleisiä virheitä.

Seuraavien viikkojen aikana molemmat valinnaisryhmät kuvaavat teemalla
TAVALLISTA - ERILAISTA
ARKEA UUSIN SILMIN

Kuvausprojektissa edetään muiden ottamien kuvien tarkastelun kautta omaan kuvaluonnostelutyöskentelyyn (näppäillään luonnoskuvia) ja sitten niiden kautta pääotoksen ottamiseen. Pääotoksista kootaan kummankin ryhmän kanssa oma kokonaisuus, joka nimetään. Tavoitteena on saada aikaiseksi yhteisnäyttely johonkin julkiseen paikkaan Somerolla tai lähikunnissa.



Ensi viikoksi kaikki hakevat yhden kuvan, joka herättää kertakaikkisen WOW-efektin. Kuvan, joka on yksiselitteisesti hieno. Tehtävä siirtyi askeleen eteenpäin, koska moni oli unohtanut hakea kuvaa ekaksi kerraksi. Mutta hyvä näin - nyt saatiin tekniikka-asia kuntoon heti alkuun ja sitten voimme keskittyä ilmaisuun!

Odotan projektilta hirmuisesti ja olen siitä tosi innoissani. Toivon, uskon ja luotan siihen, että saamme aikaan HIENON NÄYTTELYN!

Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti